Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Шептаківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04415471) був реорганізований і увійшов до складу Новгород-Сіверської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Про підсумки виконання Програми ЕСР

Україна

ШЕПТАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

НОВГОРОД-СІВЕРСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

                     РІШЕННЯ

 

24 січня   2017

 року

       с. Шептаки                              

№1

              

Про підсумки виконання Програми                                                                         

 соціального і економічного розвитку                                                                             

території сільської ради на 2017 рік

    

           Протягом 2017 року відповідно до Програми соціального і економічного розвитку території сільської ради, виконавчим комітетом сільської ради   забезпечено функціонування підприємств, установ та підрозділів соціальної сфери. Надана допомога населенню щодо оформлення пільг на електроенергію, скраплений газ, тверде паливо, водопостачання, оформлення субсидій. Проводились роботи по благоустрою населених пунктів сільської ради: прибирання територій, вирубування чагарників, будівництво нової  огорожі в центрі села, ремонт водозабірних колонок загального користування, проведена робота з підготовки документації на сміттєзвалище с.Шептаки  та виготовлений паспорт який знаходиться на погодженні.  За допомогою ТОВ Агрікора- Холдинга протягом зими  проводиться  прибирання вулиць від снігу на території сільської ради. Завдяки ПП Новгород-Сіверських Аграрних Інвестицій в с. Шептаки восени зробили поточний ремонт внутрішніх грунтових доріг.                                                                                                  

   Згідно плану працівниками культури проводились культурно масові  заходи, святкування 8-го березня, проведено свято до дня молоді, брали  участьу святкуванні Дня Новгород-Сіверського району, Деня Прапора, Деня Незалежності України, Дня села, Дня Колгоспника,  провели святкування Нового Року .

    На святкування всіх свят фінансову допомогу надавали ТОВ Агрікор-Холдинг та ПП Аграрні Інвестиції.

    Працює  Комунальне підприємство, яке забезпечує водопостачання для населення у трьох населених пунктах повністю, оформлено дозвіл  на водопостачання

    На весні прочистили водопровід із заміною з’єднувальних муфт також проводилися поточні ремонти. В с. Шептаки два рази  за рік ремонтували водонапірну вежу проводили зварювальні роботи. Зроблено утеплення веж на зимовий період. Надає послуги трактором МТЗ-82 , а саме: оранка , дискова , косіння , перевезеня вантажів. В зимовий період очистка вулиць від  снігу.                                                                                                          

      На території сільської ради працюють три стаціонарні магазини два в с. Шептаки і один в с. Узруй села Клевин, Кролевець-Слобідка та віддалені вулиці с.Шептаки обслуговуються виїзною торгівлею.

     Медичне обслуговування населення сіл Шептаки та Кролевець-Слобідка                                                         

здійснює медпрацівник Шептаківського ФП. Населення сіл Клевин та Узруй відвідує медпрацівник с.Полюшкине  Чайкинської сільської ради.

     ТОВ ,,Агрікор –Холдинг’’, ПП ,,Новгород-Сіверські аграрні інвестиції ’’ провели  повністю розрахунки за оренду земельних паїв.

     Проводить закупівлю молока у приватних господарствах Новгород-Сіверський маслосирзавод, та сир завод м Бурині.

      Але негативним явищем залишається демографічна ситуація на селі, низький рівень підприємництва на території сільської ради. Зокрема, відсутні в організованому порядку надання  послуг населенню, не зросло число працюючих, не введено в експлуатацію жодного нового житлового будинку, значно зменшилось поголів’я великої рогатої худоби із за малої ціни на молоко, 

зменшуються площі під зерновими та технічними культурами у селянських господарствах.

      Керуючись п.1.статті 27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні „ виконком сільської ради вирішив:

      1. Інформацію сільського голови Телегіна С.Ю. „Про підсумки  виконання Програми соціального і економічного розвитку території сільської ради на 2017 рік ’’ прийняти до відома.

      2. Вважати основним  напрямком роботи виконавчого комітету сільської ради - сприяти   подальшому розвитку  КП Шептаківської  сільської ради, суб’єктів  малого бізнесу та зростання рівня послуг на селі,  виконання правил благоустрою, дотримання законності та правопорядку  на території сільської ради. Зобов’язати  директора КП  сільської ради Ющенко В.М. забезпечити роботу водонапірних споруд в зимовий період та доступ до них при виникненні надзвичайних ситуацій, при необхідності розчистку вулиць від снігових заметів.

    3. Завідувачу  сільським клубом Голуб Л. С.  забезпечувати організацію дозвілля населення та інформувати  про  значні події життя країни,  виконувати план по наданню платних послуг.

   4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Телегіна С.Ю.

 

    

Сільський голова                                                                  С.Ю.Телегін

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *